Davet icin hazirladiklarim..

davet menusu by you.

limon bademli ve recelli kurabiyeler by you.

Kiymali borek by you.

Kiymali Borek

Malzemelerim

200 grm kiyma

1 bas buyuk kuru sogon

1/2 demet maydonoz

tuz ,kara biber

2 tane domates

1 tatli kasik biber salcasi

3 yumurta

2 su bardagu yogurd

1 fincan siv yag

1paket baklava hamuru (filodough)

Yapilisi..

Kiymanin icersine kuru sogoani  dograyip teflon tavada kiymayi kavurun icersine tuz kabiberi ilave edin indirmeye yakin domatesleri kup kup  dograyin salcasini ilave edin bir iki  karisim bu sekilde karistirin tam indirirkende  maydonozlarini kucuk kucuk dograyin pisen ic kismini bir kenara  birakin..

hamurlari  tek tek  acin yogurd un icersine sivi yagi bosalttin  ve  cirppmaya baslayin yumurtalari tek tek ilave edin bu karisimi iyicene karistirin ve  fircaniz ile tek tek yufkaniza surun her katina

bir kutu hamurda 20 tane hamur var 10 tane  olana kadar  surun  tam ortasina geldiginizde yufkalarin  ic malzemeyi koyun us tunede ayni sekilde yufkalari koyup firinizda 25- 30 dakika pisirin firinden cikinca tepsinizin ustune islak bir muftak havlusu ortun ki boreklerniz buhardan yumusak olsun..

afiyet olsun..

karisik moyenezli salata by you.

pogaca by you.

Dun aksamki caya gelen misafirlerim icin olusturdugum bir menuyu  paylasmak istiyorum.. tarifler kisa zamanda gelicek..

7 Responses to “Davet icin hazirladiklarim..”


  1. 1 derya March 13, 2009 at 1236971913GMT+0100C - 4 082009000000Fri, 13 Mar 2009 20:18:33 +010033

    Asya hanim masallah inanin sitenize gezerken sanirim sizde ani aynda bunlari yukluyordunuz cunku girdigimde ana saydafa yoktu davetinizde bende bulunmak isterdim esim bunlari gormesin
    hemen hemen hergun esim ve ben sizin yaptiklarina bakiyoruz.
    bana esinizin nekadar sansli oldugunu soyleyip duruyor ben hayatatta boyle seyler yapamiyorum ama artik sizden birseyler ogrenmeye basladim..
    hegun sitene gelip bakmazsam olmuyor acaba bugun bizlerle ne paylasikcak asya hanim diye hergun bakiyorum emeginize ve elinize saglik..

  2. 2 sefa March 13, 2009 at 1236977833GMT+0100C - 4 092009000000Fri, 13 Mar 2009 21:57:13 +010013

    Aman ne guzel seyler ,elleriniz e saglik. Devete gelecek olanlar cok sansli. kolayliklar diliyorum

  3. 3 ozlem March 14, 2009 at 1237062878GMT+0100C - 4 092009000000Sat, 14 Mar 2009 21:34:38 +010038

    hayirliaksamlar asya abla .hersey super gorunuyor.misafirlerin cok sansli bence.o misafirlerden biri olmak isterdim.eee magrifetli olunca boyle hazirlaniliyo olsa gerek .ellerine saglik .tarifleri bekliyoruz .gozum o kiymali borek olsa gerek ona takildi.yufkadan yapilmis heralde superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

  4. 4 temi March 15, 2009 at 1237098374GMT+0100C - 4 072009000000Sun, 15 Mar 2009 07:26:14 +010014

    kiymali boregin tarifi ne zaman gelecek.lutfen hemen once onu yazin. sabirsizlikla bekliyorum.hersey icin cok tesekkurler

  5. 5 semramutfakta March 15, 2009 at 1237142802GMT+0100C - 4 072009000000Sun, 15 Mar 2009 19:46:42 +010042

    Asya’cım merhaba nefis mamalar hazırlamışsın cnm ellerine sağlık.Ayrıca kenarları delikli tabaklarına nayıldım çok şık.Görüşmek üzre.by

  6. 6 temi March 16, 2009 at 1237177193GMT+0100C - 4 052009000000Mon, 16 Mar 2009 05:19:53 +010053

    asya hanim cok cok tesekkurler tarifiniz icin yarin aksama deneyecegim insallah.masallah hemende tarifleri veriyorsunuz..benim bir sorum olacakti.bu filodough lar kare seklinde degilmi? birde ne kadar buyuklukte acacagiz hamurlari ?

    cook tesekkurler

  7. 7 asyayusof March 16, 2009 at 1237229632GMT+0100C - 4 072009000000Mon, 16 Mar 2009 19:53:52 +010052

    Temi evet filo hamurlari dikdortgen oluyor benim firin tepsim tam uydugu icin kesmeme gerek kalmiyor..
    seninde tepsine gore onu ayarlaman gerekli eyer tepsin yuvarlaksa bence farketmez hazirladigin karisimi sur tum yufkaya sar
    sonra tum boregi hazirladiktan sonra tepside kare kare kasersin..
    osana kalmis birsey tepsinin buyuklugune gore ayarlama yapabilirsin merak etme bir yaninda cift kat gelirse diyer yani tek kalirsa bu sefer ters yonden basla..
    mesela tepsiya koydun yufkani bir yani acik kaldi diyer yufkasiini acik kalan yonden basla..
    insanlah anlatabilmisimdir..


Leave a comment




Benim mutfagim da 2005-2010 içinde yayınlanan bütün fotoğrafların, grafiklerin ve yazıların hakları saklıdır. Tamamen, kısmen veya değiştirilerek dahi olsa, izinsiz ve kaynak gösterilmeden, hiçbir yazılı ve dijital medyada yayınlanamaz, çoğaltılamaz ve dağıtılamaz. irtibatlariniz icin asya1969@hotmail.com
ilove-your-blog

Benim mutfagim

Sitemde

  • 3,166,940 Hits

Neler var

Archives

sitemde kackisi var?

Top Clicks

  • None
March 2009
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

PETITCHEF

Yemek tarifleri