125 Responses to “ziyaretci defterim”


  1. 1 asyayusof October 10, 2006 at 1160440412UTCC - 4 122006000000Tue, 10 Oct 2006 00:33:32 +000032

    Lutfen sitemi gordunuz ve birkac kelime karalayin ki geldiginizden haberim olsun deyilmi ama?

    • 2 nesibe October 1, 2009 at 1254362859UTCC - 4 022009000000Thu, 01 Oct 2009 02:07:39 +000039

      merhabalar,sitenizle bugun tanistim. ben temmuzda evlenip amerikaya geldim,henuz 1.5ay oldu yani.new york’ta yasiyorum. yemek yapabiliyorum ama biraz yavasim galiba,o yuzden yemek sitelerine bakip bakip imreniyorum. bildigim tarifler disindaki pasta ve yemeklere sadece sulaniyorum,yapacak cesaretim yok,sizin de tarifleriniz cok guzel.fotograflar insanin istahini kabartiyo ama dedigim gibi ben pratik olmadigim icin zorlaniyorum,o yuzden ayni seyleri yapip duruyorum. aslinda biraz manevi destege ihtiyacim var. bu aralar biraz karisigim. acaba anne mi olsam yoksa mutfak kulturumu mu arttirsam diye dusunmekteyim. aslinda ben ogretmenim ama henuz dilim yeterli olmadigi icin gorevime baslayamadim. dil kursu, bebek, mutfak arasinda gidip gelmekteyim. galiba benim tecrube ve tavsiyeye ihtiyacim var. sizinkileri benimle paylasirsaniz sevinirim. sevgiler..

    • 3 FATMA BALTA November 12, 2011 at 1321076036UTCC - 4 052011000000Sat, 12 Nov 2011 05:33:56 +000056

      MERHABALAR SITENIZI COK BEGENDIM SIZE BISEY SORMAKISTEDIM
      BENDE LOS ANGLESTA YASIYORM BU AYIN 23 KIZIMIN DOGUM GUNU 1 YASINA GIRECEK ALLAH NASIP EDERSE BENDE MUTFAK ISINDE IYIM BABA MESLEGI DYELIM BABA FIRINDA USTAYDI SIMDI KENDISINN VARDA
      COK UZATTIM AMA SEKER HMURU ALMAK ISTIYORUM AMA NEREDE SATILIYO BILMIYORUM SIZIN BIR BILGINIZ VARMI CVP BEKLIYORUM

  2. 5 DErya October 10, 2006 at 1160440583UTCC - 4 122006000000Tue, 10 Oct 2006 00:36:23 +000023

    ben burdayim geldim gordum cok guzel olmus tebrikler

  3. 7 gulenay October 21, 2006 at 1161408541UTCC - 4 052006000000Sat, 21 Oct 2006 05:29:01 +000001

    ay yinemei yazayim:))sonra siklima ama…vefaliyimdir ayip demesi:))

    Gulenay

  4. 8 perighan October 21, 2006 at 1161454515UTCC - 4 062006000000Sat, 21 Oct 2006 18:15:15 +000015

    naszilszıjn buraya yaszıjyom
    olmuyo yaszıjlar ayni böçle

  5. 9 Burçak October 24, 2006 at 1161716524UTCC - 4 072006000000Tue, 24 Oct 2006 19:02:04 +000004

    Merhaba Asyacığım, iyi bayramlar, siteni daha önce de iki kez ziyeret etmişim, sık kullanılanlar listeme eklemişim!
    Ellerine sağlık, siten çok çok güzel! Sevgilerimle!

  6. 10 serpil October 25, 2006 at 1161795007UTCC - 4 042006000000Wed, 25 Oct 2006 16:50:07 +000007

    Merhaba asya ben bratfordtan serpil.
    Oncelikle hayirli bayramlar diliyorum siten her gecen gun dahada guzellesiyo ellerine saglik sevgiler.

  7. 11 hatice(seviltuana/bebekkokusundan) October 25, 2006 at 1161800032UTCC - 4 062006000000Wed, 25 Oct 2006 18:13:52 +000052

    canım bayramın kutlu olsun.tarifler harika.siteni çok beğendim.lahana salatasını bende yaparım içine fazladan yeşil soğanda doğrarım.çok güzel oluyor.ellerine sağlık.bu arada pirinçle yapılan içli köfte tarifini denedim harika oldu.öpüyorum seni çok.

  8. 12 asyayusof October 25, 2006 at 1161817473UTCC - 4 112006000000Wed, 25 Oct 2006 23:04:33 +000033

    serpil seni burada gormek ne guzelmis herzamn beklerim hos geldin sefalar getirdin kisa zamnda karsilasmak uzere yine operim

  9. 13 wolkanca November 12, 2006 at 1163372673UTCC - 4 112006000000Sun, 12 Nov 2006 23:04:33 +000033

    Merhabalar blogunuzu keyifle okuyoruz bunu bilmeniz için yazdım.
    sevgiler
    volkan

  10. 14 Nukhet December 25, 2006 at 1167030786UTCC - 4 072006000000Mon, 25 Dec 2006 07:13:06 +000006

    Merhaba

    Bloglar arasi dolanirken Dubaiden taaa sizin oralara kadar uzanivermisim, Sizin mutfaginiza misafir olmusum, pek bir hosnut kalmisim. Ellerinize saglik kanepeler cok hos gozukuyor. Bana hemen yilbasi aksami yapilabilirler seklinde bir fikir verdi. Hemen linkinizi siteme ekliyorum. Sizi de beklerim kimbilir siz de yeni fikirler edinirsiniz. Aaa bu arada biraz kendimden de bahsedeyim. 3 aydir Dubaide yasiyoruz 2 kizim ve esimle. Yeni bir yere alismaya calisiyoruz. Ve ben de yeni bir ise. Ama bu bloglar sayesinde gurbetlerde olmanin yalnizligi gidiveriyor birdenbire. Kizlarimin sayfalarina da beklerim. http://www.defnekuzusu.blogspot.com
    http://ezgidora.eremdora.com

    Sevgiler
    Nukhet

  11. 16 ipek January 6, 2007 at 1168127048UTCC - 4 112007000000Sat, 06 Jan 2007 23:44:08 +000008

    Ellerine sağlık .ne zamandır giremiyordum.şimdi gezince tekrar çok güzel şeyler buldum yine .yarın pazar evdeyim . mutlaka birini deniycem. kolay gelsin….

  12. 17 ferhad January 18, 2007 at 1169129480UTCC - 4 022007000000Thu, 18 Jan 2007 14:11:20 +000020

    Parmaklarınıza ve klavyenize sağlık.Çok iştah açıcı bir blogunuz var.Blogunuzda dolaştım ve çok etkilendim(acıktım).İnşallah bende sayenizde aşçılık öğrenicem.Blogunuzun başarılı ve iştah açıcı bir şekilde devamı dileğiyle…

  13. 18 ipek January 18, 2007 at 1169141526UTCC - 4 052007000000Thu, 18 Jan 2007 17:32:06 +000006

    dün akşam eren parfe yi yapmamı istedi .yaptık çok güzel oldu. resimini çekip göndericem sana. gerçi seninki kadar güzel bir şekli olmasada seninkine yakın. kolay gelsin……

  14. 19 aysenur January 21, 2007 at 1169361158UTCC - 4 062007000000Sun, 21 Jan 2007 06:32:38 +000038

    ACILL: merhaba asya, bana mailimden veya kekevi forumdan (egerr yazdigim mail cikmazsa) ulasirmisiniz, etkinlikle ilgili konusmam gerekiyor sizinle
    tesekkurler

  15. 20 Aybike Ceylan January 25, 2007 at 1169683353UTCC - 4 122007000000Thu, 25 Jan 2007 00:02:33 +000033

    Merhabalar,

    Nasilsiniz umarim iyisinizidr. Sizler gibi degerli bloglari ziyret ede ede bende sizlerin arasina katildim,simdilik cok acemi ama biraz daha ilerleyince umarim sizlerinki gibi basarili olurum. Ben su anda Amerika’da ikiz kizlarim ve esimle beraber yasiyorum. Sizin sitenizi kendi bloguma eklemekten mutluluk duyarim eger bir sakincasi yoksa. Eger sizde beni linkleriniz arasina eklerseniz cok mutlu olurum.

    Sevgiyle kalin,

    Aybike

  16. 21 Nükhet February 3, 2007 at 1170539437UTCC - 4 092007000000Sat, 03 Feb 2007 21:50:37 +000037

    Sıtenizi ilk ziyaretim. Çok hoş bir site. Bundan sonra daha sık görüşürüz…Sevgiler…
    http://www.yemeksitesi.de

  17. 22 saime February 23, 2007 at 1172258032UTCC - 4 072007000000Fri, 23 Feb 2007 19:13:52 +000052

    sitenizi ilk kez ziyaret ettim çok beğendim.Bundan sonra sık sık
    ziyaret etmeyi düşünüyorum.

    GÖRÜŞMEK ÜZERE HOŞÇA KKALIN KENDİNİZE İYİ BAKIN :=)

  18. 23 filiz February 26, 2007 at 1172484474UTCC - 4 102007000000Mon, 26 Feb 2007 10:07:54 +000054

    merhaba asya
    tesdüfen girdim sitene zeytinyağlı bakla tarifi için.çok uzaklarda yaşadığın için hayatımda ilk kez olmak üzere birine mesaj atıyorum.kızını malhatun da okutuyormuşsun.benim kızlarımda samsunda aynı okulun kolu feza kolejinde okuyorlar.çok iyi yapmışsın onu oraya yollamakla.eğitim ve öğretim mükemmel.siten çok güzel.sevgiler

  19. 24 zehra esen March 2, 2007 at 1172841945UTCC - 4 012007000000Fri, 02 Mar 2007 13:25:45 +000045

    selam asya hanim,
    bende siteni ilk defa ziyaret edenlerdenim ve cok hosuma gitti tariflerin.
    ben almanyada yasiyorum ve böyle güzel siteler sayesinde cok mutlu oluyorum .yeni tatlar kesfediyorum.
    ellrinize saglik
    basarilar

  20. 25 nilay March 5, 2007 at 1173100896UTCC - 4 012007000000Mon, 05 Mar 2007 13:21:36 +000036

    bloguma ugramış ve de yorum yazmışsın pek sevindim. senin blogunu arkadaşlarıma anlattım. yemeklerini sanki Türkiye de yapmış ,hani Antep de oturuyor gibisin. tariflerin çok güzel hepsi için ellerine sağlık. mutlu kal.

  21. 27 gonul April 6, 2007 at 1175875417UTCC - 4 042007000000Fri, 06 Apr 2007 16:03:37 +000037

    ben çalışmıyorum ev hanımıyım
    cocugum var biri 16 digeri 9 erkek el işi ve yemek güzel yaparım bursalıyım ama çig köftemi çok begenirler yani güzel yaparım arkadaşlara selam

  22. 28 funda April 7, 2007 at 1175948919UTCC - 4 122007000000Sat, 07 Apr 2007 12:28:39 +000039

    MERHABA ASYA
    ANTALYA KEMERDEN SEVGİLER.
    YAKLAŞIK 20 SENEDİR KEMER’DE YAŞIYORUM.TURİZMLE İLGELİNİYORUM DÜKKAN İŞLETİYORUM.SİTENİ YENİ KEŞFETTİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ SÜREKLİ TAKİP EDECEGİM
    13 YAŞINDA BİR KIZIM VAR KANADADA YAŞAYAN ARKADAŞLARIM YAZ KAMPLARI İÇİN DAVET ETTİLER BELKİ YOLUMUZ ORALARA DÜŞER BLOGUMA UĞRARSAN SEVİNİRİM
    BURADAKİ OTELLER İLE İLGİLİ BİLGİ İSTERSEN YARDIMCI OLABİLİRİM.
    SEVGİLER

  23. 29 şengül April 11, 2007 at 1176295437UTCC - 4 122007000000Wed, 11 Apr 2007 12:43:57 +000057

    asya şakercim benim yazdıklarım nedense bir türlü çıkmıyor
    ağlayacağım ama artıkkkk
    tarifler süper
    ben bu yemekleri gördükçe nasıl rejim yapacağım sen söyleeeeeeeeeeee

  24. 30 Burçak April 17, 2007 at 1176831640UTCC - 4 052007000000Tue, 17 Apr 2007 17:40:40 +000040

    Merhaba Sevgili Asya, uzunca bir süredir görüşemiyoruz!
    Seni sobeledim, haberin olsun! Sevgiyle Kal!

  25. 31 hülya April 20, 2007 at 1177082270UTCC - 4 032007000000Fri, 20 Apr 2007 15:17:50 +000050

    MERHABA SİTENİZİ YENİ KEŞFETTİM.SONUÇLAR BAZEN İYİ OLMASADA KEYFİM YERİNDEYSE YEMEK YAPMAYI SEVİYORUM.KÜÇÜK OĞLUNUZ ÇOK SEVİMLİ MAŞALLAH.BU YOLDA BAŞARILAR DİLİYORUM TÜRKİYEDEN SEVGİLER……

  26. 32 alev April 24, 2007 at 1177431871UTCC - 4 042007000000Tue, 24 Apr 2007 16:24:31 +000031

    harika seyler hazirlamissiniz, hepsi cok leziz gorunuyorlar.Ellerinize saglik.

  27. 33 bjk5755 May 3, 2007 at 1178230440UTCC - 4 102007000000Thu, 03 May 2007 22:14:00 +000000

    Merhaba Asya abla
    Ben 21 yasindayim, fransada yasiyorum ve senin sitenii bugun tesadufen gordum, ve inan cok begendim, bende yemek yapmayi cok seviyorum, yeni tarifler ogrenmeyi cok severim. iyi ki yapmissin boyle bir siteyi…:))

  28. 34 yetur May 30, 2007 at 1180558231UTCC - 4 082007000000Wed, 30 May 2007 20:50:31 +000031

    canım bende siteni çok beğeniyorum ve 1 yıldır takip ediyorum. eline yüreğine sağlık…seni izlemeye devam edeceğim…sevgiler…yeşim….

  29. 35 Sonnur June 7, 2007 at 1181226720UTCC - 4 022007000000Thu, 07 Jun 2007 14:32:00 +000000

    selam ayse abla
    ben bugun sizin sayfa ile tanistim ve cok beyendim
    tarifleriniz buyuk resimli olmasi cok hosuma gitti insanin hemen yemek yapasi geliyor allah sizden razi olsun.

    rotterdam

  30. 36 [C@NN] June 24, 2007 at 1182658366UTCC - 4 042007000000Sun, 24 Jun 2007 04:12:46 +000046

    Merhaba,
    sitenizle cok sevdigimim birinin vasitasi tanistim, mukemmel arkadaslik paylasim, ve de tarifler var 🙂
    damat bey de cok yakisikli gorunuyor, ama burdaki tarif edilen her yemekten yerse, isi zor gibi gorunuyor 🙂
    elimden geldigi kadar tanidigim tum aile dostlarina sitenizi tavsiye edecem, calismalariniz devamini diliyorum..
    Allaha emanetsiniz..

    [C@NN]

  31. 37 gülcan July 3, 2007 at 1183494431UTCC - 4 082007000000Tue, 03 Jul 2007 20:27:11 +000011

    selam sitenizi tesadufen rasladım tariflerinizi da çok severek yapıyorum
    patatesli köftenizi yaptım enson eşimde çok beyendi görüşmek üzere canavarlar durmuyur

  32. 38 istiklal ülker August 11, 2007 at 1186871046UTCC - 4 102007000000Sat, 11 Aug 2007 22:24:06 +000006

    Merhaba Asya Hanım,

    İnşallah bizde kızımızın daha nice 17 yaşlarını görürüz. Sizin sitenizi gezmiş ve mutfağınızın büyüklüğüne hayran kalmıştım. Hazırladığınız yemeklerde nefis görünüyor. Beim de hazırladığım naçizane pastaların resimleri var ama kızımın sitesi kızıma özel olduğu için orada yayınlamıyorum. Umarım yakında bir site açabirim. Sizi tanıdığıa sevindim,
    Sevgiler,
    İstiklal

  33. 39 Ekrem August 20, 2007 at 1187624049UTCC - 4 032007000000Mon, 20 Aug 2007 15:34:09 +000009

    wp den taşınmayınız sitelere ulaşmak çok kolay kaldı ki kısa zaman sonra bu engel olayıda kalkacaktır. Ayrıca siteniz çok güzel ve faydalı 😀 her ne kadar yemek yapma konusunda merak olmasada göndereceğimiz kişiler var 😀

  34. 40 Ekrem August 22, 2007 at 1187797754UTCC - 4 032007000000Wed, 22 Aug 2007 15:49:14 +000014

    Sitenizi komple olarak taşıyacaksanız..

    mesela ben domain (ekremyalcin.com) ile hostingi http://www.genelhosting.com firmasından yıllık olarak 42 YTL çivarında bir fiyata temin ettim. Ayrıyeten wordpress için herhangi bir ücret ödemedim. Bu ücret meselesini farklı firmalardan daha ucuza secebilirsiniz. Güvenilir ve aylık bant trafiği gibi sorunlar yaşamamak için burayı seçtim.

    Başka bir altarnatif olarakta domain alıp wordpress sayfanıza yonlendirebilirsiniz.

    Birde sayaç olayını yazmışsınız. Bununla ilgili bir çok eklenti mevcut sitelerde. Anasayfada belirteceğiniz gibi bir yemek tarifi yaptıgınız sayfanın altında da farklı bir sayac sistemi koyabiliyorsunuz. (Misal yorum yazdığınız sayfanın altında bu yazı ile iligili bir kaç ayrıntı gibi.)

    Sorularınız var ise tekrardan yardımcı olabilirim mail adresimi kullanabilirsiniz.

  35. 41 Ekrem August 24, 2007 at 1187969823UTCC - 4 032007000000Fri, 24 Aug 2007 15:37:03 +000003

    İyi günler tekrardan

    Anladığım kadarı ile benden büyüksünüz o yüzden size abla diye hitab edeceğim.Abla wordpress.com a üyeliğim yok ve üyelerin sistemlerinde sayfa sayaç eklentisi varmı bilmiyorum? Biz bağımsız olarak site kurduğumuzdan bazı eklentileri FTP prgoramı vasıtasıyla sisteme atıp yönetim panelinden etkinleştiriyoruz ve temayıda bir php editor programı ile açıp gerekli bilgileri temaya işliyoruz.

    Sayfa sayaç eklentisini buraya bakarak inceleye bilirsiniz. ttp://www.dmry.net/wordpress-sayfa-sayac-eklentisi-21

  36. 42 Ozguradam32 September 5, 2007 at 1189019555UTCC - 4 072007000000Wed, 05 Sep 2007 19:12:35 +000035

    Toronto’da yasiyorum. Websitenizle bugun internetten tanistim ve hemen favorites’e ekledim. Sitenizden bazi yemek tariflerini
    cok yakinda deniycem. Bir elestrim olacak ozur dileyerek. Guzel bir siteniz var su cocuk resimlerinin site ile bagini kuramadim (anne-cocuk iliskisi disinda). Sitenizi biraz daha profesyonelce devam ettirebilirsiniz..
    Bir oteki sey de sitenizde hic reklama rastlamadim;cok ilginc…Bence reklamlarla daha zenginlesecektir ayni zamanda size extradan para kazandircaktir. Eminim ki siz bunlari cok iyi biliyorsunuz.. Benimkisi sadece gozlem..Tesekkur ediyorum boyle bir siteyi hazirladiginiz icin. E-mailim: realletters#mynet.com

  37. 43 asyayusof September 5, 2007 at 1189023558UTCC - 4 082007000000Wed, 05 Sep 2007 20:19:18 +000018

    ozguradam diye hitap edicem adinizi bilemedigim icin siteme hosgeldiniz foveritinize eklediginiz icinde tesekurler elestirinize gelince aslinda flickre ekledigim zaman orasi benim albumum oluyor sitede mecburen cikiyor resimler kendi aileme de ekleme yaptigimda resimler kendi kendisini otamatik yeniledigi icin yeniler basta olmak uzere sira halinde cikiyor yani nekadar albume yeni resim yuklesem orada cikicak yani yemek resmide eklesem ailemin resimlerini eklesem cikacak ancak kendime baska bir album yaratmak olucak buda hep bosuna para kaybi hemde zaman kaybi oldugu icin gerek dumuyorum.
    reklamalara gelince onlarla ugrasmak istemedim reklam free bir site olsun istedim zate benim okuyucularim siteme gelsin reklama gelmesin benim resimlerime ve benim tariflerime gelsin diye reklam koymadim
    reklamalara karsiyim sahsen ben reklamli sitelerden birsey anlamiyorum girdigimde biryigin reklam ciktimi karsima hemen kapiyorum klik yapmiyorum bile kafam kariisyor birden beni baska sitelere goturuyor ve ne icin girdigimi hangi tarif okudugumu bile unutuyorum 🙂

  38. 44 Hümeyra Kanar September 18, 2007 at 1190123771UTCC - 4 012007000000Tue, 18 Sep 2007 13:56:11 +000011

    slm ben hümeyra yemek ve pasta yamayi cok seven biriyim bu yüzden sitenizdeki tarifler hosuma gitti birde kars yöresinin yemeklerinide sitenizde yer almanizi isterim.memnun olurum bu arada evli 2cocuk annesiyim almanyada yasiyorum GÖRÜSMEK ÜZERE

  39. 45 yukarikayalar September 22, 2007 at 1190437013UTCC - 4 042007000000Sat, 22 Sep 2007 04:56:53 +000053

    Selamlar, siteniz gercek bir restaurant gibi , cok harika yemekler gøruyorum, bu yemekleri sizmi yapiyorsunuz ? gercekten guzel yemeklere benziyor.

    Allaha emanet olun, Hayirli ramazanlar.

  40. 46 gokhan September 23, 2007 at 1190570592UTCC - 4 062007000000Sun, 23 Sep 2007 18:03:12 +000012

    walla apla yemekten anlarım askerden geldim işsizim iş kurumu mu burası desen nette gezerken rasladım hep hayalimdir yurt dışında olmak bi elimden tutan olmadı gel bana bi iş bul bende geçineyim kanadada saygılarımla msn,: gada_182@hotmail.com

  41. 47 meltem October 1, 2007 at 1191197836UTCC - 4 122007000000Mon, 01 Oct 2007 00:17:16 +000016

    Slm bende Kanada`dan Meltem.Sizin gibi yemeklere merakliyimdir zaman bulamiyorum yapmaya ama hemen hemen butun yemek sitelerini geziyorum.Gecenlerede yine gezerken sizin siteyi gordum bide Kanada deyince cok sevindim.Ama hangi sehir yazmamissiniz ama bence toronto`da oturuyosunuzdur cunku orda turkler yogunlukta. Biz buraya geleli cok olmadi zaten ondan baya bir zorluk cektik Turkiyedeki tadi bulamiyoruz, tarifide tutturamiyoruz.Bide tabi malzemeleri tanimiyoruz sizden ricam kullandiginiz pasta urunlerinin adini veya markasinida eklerseniz bizim de deneme sansimiz olur.Bu arada Montreal`den yaziyorum.Sitenizi super buldum cok guzel tarifler var.Yemeklerinizin devamini dilerim..Bol lezzetli gunler…

  42. 48 esin October 4, 2007 at 1191459602UTCC - 4 012007000000Thu, 04 Oct 2007 01:00:02 +000002

    iyi geceler.ben almanyadan yaziyorum.sitenizi cok begeniyorum.bakmadan gecmedigim hicbir gün yok.yemek yemeyi severim özelliklede balik ve makarna yemeklerini.ama degisik seyler denemeye hevesli oldugumu söyleyemem.sayfanizdaki tariflere baktikca imreniyorum kesin denicem diyorum ama deneyemiyorum.herneyse gercekten cok güzel tarifler var.basarinizin devamini diliyorum.sizden bir ricam var.bana iftar icin yemek menüsünde fikir verebilirmisiniz.komsularimi davet etmek istiyorum ama ne yapacagimi nasil uyumlu bir sofra hazirlayacagim konusunda bir fikrim yok.yeni evliyim ve rezil olmak istemiyorum.simdiden hersey icin tesekkür ediyorum.bizlere bu kadar güzel.özenli bir site hazirladiginiz icin de ayrica tesekkürler…….

  43. 49 asyayusof October 4, 2007 at 1191514419UTCC - 4 042007000000Thu, 04 Oct 2007 16:13:39 +000039

    Esin selamlar hosgeldin benden bir menu hazirlamisin benimde yarin 15-20 kisi iftara geliyor bak bende sana kendi menumu yazayim

    kallili kofte corbasi
    etli nohut
    maklube.
    marul ve havuc karisik salata
    kiymali borek

    findikli ve susamli patates kofte
    enginar meze
    bakla favasi

    tatlida kaymakli kadayif..
    istedigin tarfileri sor vereyim bend eyarin yapicam hepsini siteye eklerim senin misafirlerin nezamn geliyor bana yaz..

  44. 50 ayselce:) November 24, 2007 at 1195906782UTCC - 4 122007000000Sat, 24 Nov 2007 12:19:42 +000042

    Merhaba,

    nasilsiniz?

    InsaALLAH iyisinizdir.

    Sürekli “benimmutfagim” sitesine giriyorum.

    Bu siteyi cok begendim, cesit cesit yemek tarifleri bulunuyor.

    En hos gördügüm her hafta yeni tarifler ekliyorsunuz. Bazi izledigim yemek sitelerde anca iki hafta icinde bir yeni tarif ekleniyor.

    “Benimmutfagim” sitesi favorilerimden biri ve tabi ki favorilerimede ekledim 🙂

    InsaALLAH her zaman böyle kalir. Yemeklerin resimleirni görünce hemen acikiyorum 🙂 hersey cok hos ve nefis görünüyor.

    Sizi tebrik ederim.

    Selamlar Aysel

  45. 51 yemek güncesi March 8, 2008 at 1204984759UTCC - 4 012008000000Sat, 08 Mar 2008 13:59:19 +000019

    8 mart dünya kadınlar günümüz kutlu olsun canım güzel günlerr

  46. 52 bedia April 21, 2008 at 1208816039UTCC - 4 102008000000Mon, 21 Apr 2008 22:13:59 +000059

    Merhaba, ben resimdeki mutfaginiza bakinca, Amerikada genellikle yaygin olan firini sizde de gordum.. Ben guney Amerikadayim. Bu firinlar genellikle sirf alti yaniyor.. Ustten yanmiyor. kek veya herhangi hem ust ve hem alttan pismesi gerekn yemekleri nasil pisiriyorsunuz? Cevabiniz icin simdiden tesekkurler…

  47. 53 asyayusof April 22, 2008 at 1208824087UTCC - 4 122008000000Tue, 22 Apr 2008 00:28:07 +000007

    Bedia hanim ben bu firinlarda genelde 350 derecede pisiriyorum ne gerekiyorsa ve pisiyor hepsi hic bir sorun olmadi simdiye kadar
    usttende yaniyor bu firinlar broil diye bir dugmesi var ona basiyorum HI- yada low a ayarliyorum HI- olursa basinda bekliyorum ustunu kizartmak icin ama herseyde yapmiyorum boyle birsey sadece gerekirse boreklerde yapiyorum..
    birde apartmanlarda ki bazi firinlarda 450 dereceye koyarasaniz hem alti hemde ustu ayni anda yaniyor..
    umarim yardimci olabilmisimdir kolay gelsin..

  48. 55 Yasemin May 5, 2008 at 1209992224UTCC - 4 122008000000Mon, 05 May 2008 12:57:04 +000004

    Merhaba Asya,

    Belçika’dan yaziyorum. Siteni çok begendim. Yemeklerinde harika. Birkaç’ini hemen yapmayi düsünüyorum.

    Sevgiler.

    Ayrica Bedia; Güney Amerika’nin neresinde kaliyorsun? Güney Amerika’yi çok seviyorum. Firsat buldukça gitmeye çalisiyorum.

    Sevgiler

  49. 56 zehra May 5, 2008 at 1210000898UTCC - 4 032008000000Mon, 05 May 2008 15:21:38 +000038

    yemekler güzel!!! birde zayıflamak için diyet listesi olsa gerçi kenim için değil ama annem istiyor…birde gül böreği,haşhaşlı kurabiye,lorlu poğaça tariflerini istiyorum birde siizn bir tarifiniz var yaptım çok güzellllllllllllllllllllllllllllllllllll!!!
    teşekkürler!

  50. 57 zehra May 5, 2008 at 1210001189UTCC - 4 032008000000Mon, 05 May 2008 15:26:29 +000029

    ewet size çok tşk:);)sitenizi zaten çok beğendim burdan anneme (nimet) babama (levent) kardeşlerime (sedanur ve alirıza)selamlar ve sevgiler…
    birde ya bizim için bazı yemeklerinde sırrını yazarmıısnız?
    TEŞEKKÜRLER TEKARRDAN

  51. 58 Start May 23, 2008 at 1211548834UTCC - 4 012008000000Fri, 23 May 2008 13:20:34 +000034

    http://wWw.WefasiZSohbeT.Tr.Cx Açilmiştir Herkezi Beklerim… By Start NOT: Siteniz Çok Güzel olmuş…

  52. 59 lalen June 10, 2008 at 1213103561UTCC - 4 012008000000Tue, 10 Jun 2008 13:12:41 +000041

    Selam,

    Tariflerinizi çok beğendim, bazılarını denemek istiyorum fakat masa mısır ununu piyasada bulamadım. Nasıl temin edebileceğim konusunda ve de masa mısır unu hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

    SEVGİLERLE.

    LALEN

  53. 60 asyayusof June 10, 2008 at 1213108206UTCC - 4 022008000000Tue, 10 Jun 2008 14:30:06 +000006

    Lalen merhaba misir unu nu ben mexian dukkanindan aldim etrafinda bu tur dukkan yoksa cesit un satan bir dukkana girip sorman gerekli sana bir link vericem buradan gore bilirsin nasil bir un oldugunu
    http://www.mexgrocer.co.uk/Maseca-Masa-Harina-for-Tamales–Tortillas-2kg-p-16268.html
    mexikalilar torli iya yapmak icin bu tur unu kullaniyorlar

  54. 62 Seyhan July 11, 2008 at 1215786048UTCC - 4 022008000000Fri, 11 Jul 2008 14:20:48 +000048

    Merhaba tarifleriniz leziz ve kolay gorunuyor deniyecem kismetse cogunu.. http://www.gulsehri.com/ burdada esimin orjinal yemek tarifleri bulunmaktadir..kendisi 5 yildizli otellerde ascibasilik yapiyor.deneyenlerin cogunda olumlu cevaplar aliyoruz surekli..

  55. 63 Veyis POLAT August 13, 2008 at 1218659733UTCC - 4 082008000000Wed, 13 Aug 2008 20:35:33 +000033

    Merhabalar
    Flickrdan aldığım mailinizden sonra web sitenizin olduğunu fark ettim. ama çok sevindim. Aslında tam olarak bir başarı öyküsü. Sizi tebrik edemeden yapamadım. Tek kelimeyle bravvo… Okuma yazma bir yere kadar gerekli ama hayat başarısı başka bir şey. Siz keşke bir de okumuş olsaydınız tabii ki çok farklı olurdu. Ama hayıflanmanın gerği de yok tabii. Ben ce çok başarılısınız. Yaşam öykünü okudum çok sevindim. Pek çok kimsenin örnek alması gereken bir durumunuz var En başta da benim. selam ve sevgiler gönderiyorum.

  56. 64 medyatiki September 7, 2008 at 1220822613UTCC - 4 092008000000Sun, 07 Sep 2008 21:23:33 +000033

    çok görsel bir sayfan var. ellerine sağlık. sık sık uğrayacağım bir sayfa olacağa benziyor. tebrikler…

  57. 65 sutchu September 8, 2008 at 1220857700UTCC - 4 072008000000Mon, 08 Sep 2008 07:08:20 +000020

    merhaba peynir suyuna biraz tuz katıp geniş bir tencerede kaynatın burada dikkat etmeniz gereken kaynatmanın uzun sürmesi gerektiği kaynatma devam etikçe lor peynirlerinin yüzeye çıktığını göreceksiniz bir kevgir yardımyla biriken lor peynirlerini alı işleme devam edin (mısır patlaır gibi) lor birikmemeye başlayınca peynir altı suyundaki bütün lorları almışsınız demektir

  58. 66 sutchu September 8, 2008 at 1220857798UTCC - 4 072008000000Mon, 08 Sep 2008 07:09:58 +000058

    ziyeretçi defterine yazmak zorunda kaldım lor yapımını güzel bir site ellerinize sağlık
    Bu arada lor çıkardıktan sonra kalan suyu da kaynatıp tuz ilave ederek peynirlerinizin muhafazasında kullanırdanız peynirin kendine özgü tadı ve aroması bozulmadan uzun süre kalır

  59. 67 FaTMa September 12, 2008 at 1221248224UTCC - 4 072008000000Fri, 12 Sep 2008 19:37:04 +000004

    selamun aleykum,
    herseyden once boyle guzel bir site hazirlayarak insanlara hizmet vermenizden dolayi Allah razi olsun. sizi ilk once space’inizden tanidim ardindan bu siteye gectim. tariflerinizi okurken amerikada oturdugunuzu tahmin ettim nitekim canada’da yasiyormussunuz. ben de bu yaz evlendim 2 ay once ve hooooppp amerikaya geldim esim burda calistigi icin. detroitte oturuyorum aslinda yakin sayiliriz hatta:)
    buraya geldim geleli turkiyede arayip buldugum malzemeleri bi turlu bulamiyorum bana cok zor geldi her an annemi arayip da su yemegi nasil yapiyordn diye sormak da istemiyorum artik. isin gercegi turkiyede mutfaga hep annem giriyordu ben ogrenciydim. simdi her firsatta sizi takip etmeye calisiyorum ama hala sorularim oluyor size boyle arada soru sorsam vaktiniz olur mu acaba bana biseyler anlatmaya? tesekkur ederim ramazaniniz mubarek tuttugunuz oruclar kildiginiz namazlar ve tum ibadetleriniz kabul olsun insallah
    selametle….

  60. 68 asyayusof September 12, 2008 at 1221262524UTCC - 4 112008000000Fri, 12 Sep 2008 23:35:24 +000024

    Fatma aleykumslm hosgeldin yazdigin guzel yorumlar icinde sana cok tesekur ediyorum..
    ellebette bende ilk geldigimde seningibi daima anneme telofon acardim ozamanlar internet yok telofon ucretleri cok pahalli saatlercene yemek tarifleri alirdim hemen hemen hergun arardim

    simdiki gibi kartlarda yoktu ozaman ben cokk biliyorum 400$ dan assgiya aylik telofon ucreti odemezdik simdi cok sukur bu internet ciktida herkez rahatladi herseyi buradan bulmak cok kolay
    bende bazi tadlari turkiyeye kisyasladigimda kesinlikle bir olmazdi
    ama gunden gune elin buradaki malzemeye tada ve ocagina alisiyorsun

    ben cokk yemek yaktim hatta ilk geldigim senlerde hic birsey bilmezdim ben daha cok 25 yasindan sonra herseyi ogrendim
    ilk yaptigim sarmayi ikibucuk saatte sarmistim..:) cogu yemekleri artik biliyorum sende netur sorularin olursa olsun daima bana sorabilirsin didroit nekadar yerki bana ikisaat uzakliktasin daha olmadi atlar gelirim yanina 🙂

    netur yardima ihtiyacin olursa ver numarani arayim benim artik eskisi gibi milletler arasina para odemiyorum usa ve kanada ici bedava kizkardeisimde usa de hergun gorusuyorum sen merak etme ve hic cekinme..

  61. 69 gül September 17, 2008 at 1221674891UTCC - 4 062008000000Wed, 17 Sep 2008 18:08:11 +000011

    Bende girdim ve cok begendim Sitenizi,ama bi okadarda sizin maharetliginizi ve hayata pozitif bakmaniza hayran kaldim.
    saygi ve sevgilerle,herseyin gönlünüzce olmasi ümidi ile.

  62. 70 inciK September 18, 2008 at 1221763360UTCC - 4 062008000000Thu, 18 Sep 2008 18:42:40 +000040

    Aslan ile Kaplan’i ziyaretiniz ve guzel dilekleriniz icin tesekkur ederiz,
    Sevgiler
    InciK
    http://aslanilekaplan.wordpress.com

  63. 71 Eylem September 20, 2008 at 1221935471UTCC - 4 062008000000Sat, 20 Sep 2008 18:31:11 +000011

    Selam Asya, ben bebekkokusundan… Sizin yuzunuzden bende bloga basladim :))
    Siteniz harika degil MUHTESEM ! I’m impressed! 🙂

    Sevgiyle kalman dilegimle..

    eylem

  64. 73 nesrin December 25, 2008 at 1230204104UTCC - 4 112008000000Thu, 25 Dec 2008 11:21:44 +000044

    asyacim merhaba nasilsin ins.iyisindir. bende sizleri takip edeede cok istedigim blog yapma isine kalkistimmama yolun daha cok basindayim.hatirlarsan catering siparisinde sana yazmistim. bende burda denedim diyebellki hatirlarsin.simdi de pastaya merak sardim ogrenmek icin ilk adimi attim.umarim iyi gider ve bir blog acmaya calistik.ziyaretime gelirsen sevinirim.kabul edersen seni bloguma eklemek istiyorum. arzu edersen sende beni ekleyebilirsin.canim sevgiyle kal selamlar nesrin

  65. 74 nesrin December 26, 2008 at 1230329974UTCC - 4 102008000000Fri, 26 Dec 2008 22:19:34 +000034

    asyacim galiba sitemi yorum yazip pastalarin uzerine resimleri nasil yapistirdigimi sormussun.power ranger pastasinda resimin yuzeyine cok hafif fircayla su surdum. ama fotograftada hafif belli oluyor pastanin uzerine yapistirinca hafif yirtilma oldu. o yuzden digerinde cars pastasinda hic islatmadan yenmeden bir iki saat kadar once direkt dis kremanin uzerine koydum.resimler kremadan dolayi bir sure sonra yumusama yapiyor.yardimci olabilirsem ne mutlu bana. asya cim bu soruyu soran umarim sensindir cunku yorumda site ve soyisim olmadigindan ,ben sen diye tahmin ettim. selamlar

  66. 75 Klasik Tatlar December 31, 2008 at 1230732028UTCC - 4 022009000000Wed, 31 Dec 2008 14:00:28 +000028

    Blogunuzu çok öncesinden tanıyorum. Sık sık ziyaret eder, tariflerinizi okur, görüntülerini seyrederdim. Özellikle de sizin yazarken kullandığınız Türkçe çok hoşuma giderdi.

    Bir bakıma hoş’a gidecek bir durum değildi ama, yıllarca gurbette kalışınız nedeni ile yazım dilinizde eksiklikler oluştuğunu biliyordum.

    Bir ara blogunuz kapandı sanıyorum, uzunca bir süre siz’e ulaşamadım. Yemek yapmaya meraklı biri olarak, yemek tariflerinizi ve sunumunuzu beğenirdim. Ve hala da öyle..

    Nette gezinirken blogunuza rastlamak bu satırları yazmama vesile oldu.
    Bütün aile bireylerinizin yeni yılını kutlar, kucak dolusu selamlarımı sunarım.

    Esen kalınız..

  67. 76 zerrin January 22, 2009 at 1232594774UTCC - 4 032009000000Thu, 22 Jan 2009 03:26:14 +000014

    ben sitenizi cok begenoyorum.yanli peynir yaparken supermarketten alinan sut ile olurmu diye soracaktom. tesekurler

  68. 77 asyayusof January 22, 2009 at 1232598032UTCC - 4 042009000000Thu, 22 Jan 2009 04:20:32 +000032

    zerrin tesekurler peynir yapiminda bazi arkadaslar denemisler kimisi tutturmus kimisinin olmamis bende bir defasinda tutturmustum bir defesinda da olmamisti sansa bagli sanirim..
    denemeni tavsiye ederim belki seninkisi olur..

  69. 78 esmer February 2, 2009 at 1233599018UTCC - 4 062009000000Mon, 02 Feb 2009 18:23:38 +000038

    selam ablm ben sitene tesadüfen denk geldim iiki gördüm cok tşk ederim trden katılıyorum G.antep den sizinle abla kardes olabilirmiyiz

  70. 79 asyayusof February 3, 2009 at 1233682604UTCC - 4 052009000000Tue, 03 Feb 2009 17:36:44 +000044

    esmer hosgeldin cok sevindim gaziantebi cok severim gerci hic gorme sansim olmadi ama cokguzel oldugunu bilirim..
    hele baklavasi yoresel yemekleri beni daima cezbetmistir..

  71. 80 sefa March 12, 2009 at 1236822665UTCC - 4 012009000000Thu, 12 Mar 2009 01:51:05 +000005

    selam siteniz harika sizd etakip etiklerimin arsindasiniz
    sizde beni eklerseniz cok minettar kalicam .sevgilerimle

  72. 81 semra yenen March 29, 2009 at 1238350350UTCC - 4 062009000000Sun, 29 Mar 2009 18:12:30 +000030

    merhabalar siteniz çok güzel umarım sizde öylesinizdirayrıca çocuklarınız çok şekerler
    benimde 4 tane kuzum var 2 kız 2 erkekbasarılar

  73. 82 mehtap April 30, 2009 at 1241100154UTCC - 4 022009000000Thu, 30 Apr 2009 14:02:34 +000034

    merhaba meyveli pasta süper hemen yapmaya basliyacam ama bir sorunum var fincan ile ölcmüssuz herseyi bu fincan türk kahvesi fincanimi yoksa normal fincanlardanmi rica etsem bana hemen cevap yazarmisiniz!!! simdiden tesekkürler ellerinize emeginize saglik… iyi günler

  74. 83 asyayusof April 30, 2009 at 1241112379UTCC - 4 052009000000Thu, 30 Apr 2009 17:26:19 +000019

    Mehtap slm evet olculerim turk fincani olcusuydu umarim denersin ve basarili olursun 🙂 bana bildir..

  75. 84 mehtap April 30, 2009 at 1241115728UTCC - 4 062009000000Thu, 30 Apr 2009 18:22:08 +000008

    sımdı basladım 😀 ama kek kakolu görünüyor malzemelerinde kakao yok ben yinede katicam :)yarin bir arkadas benden istedi toplantiya götürücem umarim güzel olur sizin yaptiginiz süper görünüyor bana bol sans görüsürüz

  76. 86 mehtap May 3, 2009 at 1241311802UTCC - 4 122009000000Sun, 03 May 2009 00:50:02 +000002

    evet sonradan gördüm özür dilerim 🙂 yaptim cok güzel oldu herkeste cok begendi tek kusurum icine ananas da koymam oldu tadini degistirdi ama keki sosu cok güzel olmustu tarif icin cooook cok tesekkür ederim. sonra görüsmak üzere 🙂

  77. 87 hatice May 14, 2009 at 1242336949UTCC - 4 092009000000Thu, 14 May 2009 21:35:49 +000049

    merhaba siteniz harika basarilarinizin devamini dilerim

  78. 88 mayri July 15, 2009 at 1247684592UTCC - 4 072009000000Wed, 15 Jul 2009 19:03:12 +000012

    Siteniz çok hoşuma gitti. Takibinizdeyim.
    <:-)
    Sienizi izlediklerime almak isterdim ama gerekli butonu bulamadım.
    Fırsat buldukça geçmiş yazılarınıza bakacağım.
    19 yıl önce bende Londrada bir müddet kaldım. Size soracaklarım var.

    Hoşçakalın…
    by

  79. 89 Aycan Işık August 17, 2009 at 1250502905UTCC - 4 092009000000Mon, 17 Aug 2009 09:55:05 +000005

    Dünyanın Ünlü Şefleri Lezzet Trendlerini Belirledi

    LEZZETTE YENİ TRENDLER

    Organik Ürünler, Anne Lezzeti ve Tamamen Doğal

    Dünyanın ünlü şefleri, lezzet avcıları ve yeme içme sektörüne yön veren ünlü gurmeler, geçtiğiz günlerde Milano’da düzenlenen ve İtalyan gıda devlerinin buluştuğu Tuttofood Fuarı’nda biraraya geldi ve yaptıkları özel seçimleriyle önümüzdeki günlerin lezzet trendlerini belirlediler.

    Tuttofuud Fuarı’nda İtalyan gıda sektörünün dev markaları hazırladıkları en yeni ürünleri ile birlikte herkesi mutlu edecek yeni lezzet ve haz nesnelerini konuklarına tanıttı. Fuarda sunulan yeni ürünler ve ünlü şeflerin dünyanın en şık ve gözde restoranları için yaptığı seçimler, lezzet dünyasında yeni trendin “Eskiye Dönüş” olduğunu açıkça gösterdi.

    Annelerden, büyükannelerden kalan eski tariflerle, tamamen doğal olarak üretilen, likörler, balzamik sirkeler, salam ve sucuklar, reçekler, makarnalar fuardaki binlerce ürün arasında başrolü ele geçirdiler. İtayan gıda üreticilerinin Tuttofood Fuarı’nda dünyaya sunduğu haz nesneleri, kuşaklar boyu unutulayan lezzetlere bir övgü düzerken, geçmişin doğal tadlarıyla yeniden buluşma imkanı sağladı.

    Dünyanın en ünlü restoran şeflerinin bu fuarda kendi mutfakları için seçtikleri merak ediyorsanız, işte karşınız da, 2010 yılında tüm dünyayı etkisi altına alacak olan en yeni ürünler… Artık ne geçmişin ağır yağlı yemekleri ne de tatsız tuzsuz diyet yemekleri… Bundan böyle seçimleriniz hem sağlıklı hem de lezzetli yemeklerden yana olacak…

    Geçmişten esinlenen niş ürünler

    Bir kutuya sığan beş farklı balzamik sirke

    Siz de salatasında balzamik sirke tadından
    hoşlanıyorsanız, bu yenilik sizi çok mutlu edecek.
    Acetaia Giuseppe Giusti farklı aromalardan
    hoşlananları düşünerek, bir kutuda beş farklı
    lezzet sunmuş. Ahşap bir kutuya konan beş farklı
    balzamik şişesinde farklı aromalar buluşuyor.
    Tüketiciler bu koleksiyonda; parlak ve kalıcı
    Profumato’dan, aromatik ve dengelenmiş
    Classico’ya; tatlı ve tam aromalı Riccardo
    Giusti’den, meyveli Quarto Centenario’ya ve
    Banda Rossa’nın mükemmelliğine uzanan beş
    farklı lezzeti tanıma şansı yakalıyor. Küçük, elle
    dekore edilmiş şişeler, firmanın tarihi şişesi olan
    Champagnotta Giusti ile yanyana konulmuş. Bu özenli tasarımı görünce, Aceto Balsamico Giusti’nin 19. Yüzyıldan beri ayakta kalmasının, İtalya Kralından Hanedan Arması’nı almasının ve prestijli uluslararası fuarlarda 14 altın madalya kazanmasının nedenini de kolaylıkla anlaşılıyor.

    Yeni bir lezzet: Ekolojik rezene likörü

    Ahududu likörü, vişne likörü, nane, muz ve tabii acıbadem likörü. Oigine Laboratorio Liquori, geleneksel tarifler üzerindeki uzun bir araştırmanın ardından ürettiği rezene likörü hepsinin pabucunu çoktan dama attı bile. Bu likörün İtalyanca adı da kulağa çok şiirsel geliyor: Liquore Finocchio origine. Ekolojik rezene tohumlarının yumuşatılmasıyla elde edilmiş bir biyolikör bu. Parlak yeşil renkte ve anason izleriyle birlikte tipik rezene tohumu kokusu taşıyor ve bu yoğun, vahşi bitkinin özelliklerini tamamıyla yansıtıyor. Değişik tatlar arayanlar için ideal. Tohumlar paslanmaz çelik tanklarda bir ayda yumuşatılıyor. Şeker kamışıyla tatlandırılan bu likör hiçbir kalınlaştırıcı, renklendirici veya aroma içermiyor. Yemek sonrasında kahve yanında nefis bir seçim.

    Pastörize edilmemiş geleneksel makarna

    Bildiğiniz ve çok sevdiğiniz İtalyan makarnaların
    hepsini unutun. Çünkü öyle bir makarna geliyor ki,
    hem çok lezzetli hem de geleneksel yöntemlerle
    üretiliş bir ürün. Dünyanın en ünlü İtalyan lokantaları
    mönülerine bu yeni makarnayı eklemek için
    yarışıyor. Pastificio Piemonteiss, takvim metodu uygulanarak yapılmış yumurtalı uzun irmik makarnasını el ile halkalar haline getirmiş bir makarna. Hiç pastörüze edilmeyen bu orjinal halka formu ilk olarak 1938’de Turin’li bir makarna üreticisi olan Giuseppe Genzone tarafından keşfedilmiş ve yıllar boyunca kuşaktan kuşağa devredilerek sürdürülmüş. Yumurta nedeniyle yoğun sarı renkteki bu ürünün en ilginç özelliği olan halka formu. New Yorklu şefler şimdiden mönülerine bu yeni makarnayı koydular bile.

    Tarifi 1700’lere uzanan nugat

    Venedik doğumlu, el yapımı ve taneler halinde üretilen geleneksel Mandarlato Nugatı da geçmişin esintisini taşıyan bir ürün. Venedik’te üretilen ve tuzlu bir bal olan “barena” da içinde olmak üzere, içeriğinde kullanılan tüm ürünler Venedik çevresinden geliyor. Üretici Torrnificio Scaldaferro Marco bu tipik Venedik mandorlatosunu 1919’dan beri tarihi 1700’lere dayanan ve periyodik olarak yeniden canlandırılmış bir tarifle üretiyor. Turunç vurguları ve yoğun bal aromasına sahip, sarı renkteki bu ürün, yörede üretilen bademlerle zenginleştirilmiş. Geleneksel tariflere bağlı kalınan bu ürünün bir başka özelliği de elle şekillendirilmesi. Çok nefis mutlaka denemelisiniz.

    Meyvesi saman içinde bekletilen reçel

    Kahvaltıların ve çay saatlerinin yeni lezzeti belli
    oldu. Sorbus meyve reçeli özellikle Fransız
    şeflerin daha şimdiden gözdesi. Reçelin sırrı,
    sorbus meyvelerinin otlar ve samanlar içinde
    15 gün boyunca bekletilmesinde yatıyor. Daha
    sonra meyveler durulanıyor, kurutuluyor ve
    yoğun bir hamur haline dönüşüp pişirilene kadar
    eleniyor.
    Azienda Agricola Casa Barone’nin ürettiği bu
    reçel eski köy yaşamını son yüzyılda unutulmuş
    ve kaybolmaya başlamış aromasını dünyayla
    yeniden buluşturuyor.
    Reçele hayat veren Sorbus Domestica 300 yıla
    kadar yaşayabilen uzun ömürlü bir bitki ve boyu
    8 metre uzunluğa ulaşabiliyor. Hatta meyvesi kalp ilaçlarında kullanılan bir şeker çeşidi olan sorbitolo içeriyor. Bu “sağlıklı ve uzun ömürlü” meyve Tanik asit açısından çok zengin. Napoli çevresinde üretilen Sorbus meyve reçeli aromatik, yoğun ve keskin bir kokuya sahip. Taze, tatlı, hafif buruk ve nar kırmızısı renkteki bu reçeli şık davetlerin de yeni tadı.

    Geleceği şekillendiren yenilikçi ürünler

    Çiçekler ve kakaonun birleşiminden,
    beden ve zihne güç veren çikolata doğdu

    Çiçeklerle kakaonun muhteşem buluşması. Ünlü
    gurmeler çikolatada bir devrim olduğunu söylüyor.
    Yüzde 70 oranında bitter özellikli ‘The Well Being
    Chocolate’, Xylithol ile Bach çiçeklerini içeriyor, üstelik
    tamamen şekersiz. Kaliteli kakao ve vanilya içeren bu
    ürün, hem bedeni hem de zihni dikkate alan ilk çikolata
    barı. Ayrıca bu çiçekli çikolata iki yenilikçi içeriğe sahip:
    Hem fiziksel sağlığı koruyor, kemikleri güçlendiriyor,
    hem de Bach çiçekleri ile duygusal sağlığı da
    düzenliyor. Üstelik şekersiz olduğu için de kalorisi çok
    düşük. İtalya’nın seçkin çikolata üretisi La Perla di Torino;
    yaptığı Xylithol ve Bach çiçekleri seçimi ile doğanın ve doğal ürünlerin, kişinin fiziksel ve ruhsal sağlığını korumak için nasıl kullanacağını da öğretiyor. Çiçekli ve bitter The Well Being Chocolate gerçek bir haz nesnesi.

    Makarnada limon aroması

    İşte özellikle İtalyan şefleri baştan çıkaran yepyeni bir lezzet. Makarnada gerçek bir Akdeniz tadı.‘Tagliolina al limone’; ev yapımı makarna özelliklerini taşıyan bir başka yenilikçi ve geleneksel ürün. Tuz, koruyucu madde ya da renklendirici içermeyen bu ürün, semolina durum irmiği ve suyun iyi dengelenmiş bir karışımı sonucunda elde ediliyor. Ürünün en ilginç özelliği ise ev yapımı makarna ve limon aromasını bir araya getirmesi.
    Akdeniz aromaları ve Puglia sahilinin taze esansını içeren ve Güney İtalya’yı tarif eden altın bir rötuş niteliğindeki bu makarna şık ve ilgi çekici bir ambalaja da sahip. Ambalaj 4 dilde ve şirketin uluslararasılaşma dikkatini ortaya koyan geleneksel makarna tariflerini de içeriyor. New York’ta yeni moda, mönüye bile bakmadan, derhal limon aromalı makarna siparişi vermek.

    Panelenmiş ama pişirilmemiş organik etler

    Kızartılmış pane etin lezzeti ile fırında
    pişirilmiş etin sağlığı birleşti. Artık hem
    sevdiğiniz tattan vazgeçmeyecek hem de
    sağlıklı olacaksınız. Fileni Simar tarafından
    üretilen Le Leggiadre, ilk panelenmiş ama kızartılmadan piyasaya verilen et ürünü. Ekmek krııntıları içindeki geleneksel tavuk pirzolası kızartılmak yerine, fırında önceden pişiriliyor. Böylece aroması ile çıtırlığı ve pratikliği ile lezzetiyle aynı kalıyor.
    Formuna dikkat eden ve sağlıklı beslenmek isteyen çocuklarla, büyükler için geliştirilmiş hafif ve doğal ürün. Üstelik İtalya’da doğmuş tamamen bitkisel olarak beslenmiş hayvanlardan üretiliyor.

    Güzelliğiniz için yeni bir sos
    Olisana omega 3 ve 6

    Olisana adındaki bu yeni sos, dünyanın en gözde restoranlarında daha şimdiden baş köşeye oturduldu. Çünkü Costa D’oro’nun ürettiği bu sos, hem sağlık hem de güzellik vaat ediyor. İçeriğinde Omega 3 ve Omega 6 olan Olisana, kalp dolaşım sistemini koruyor ve E vitamini serbest radikallerin sebep olduğu hücresel hasarı engellemeye yardmcı oluyor. Ayrıca Olisana üzümde, mısırda, kanolada, pirinçte ve sussamda bulunan yağ asitleri bakımından zengin bir sos. Özlelikle de hücresel yoğunluğunu koruyan, kalp dolaşım sistemine yardımcı olan, vücuttaki yağ değerlerini normale çeken ve kolestrolü kontrol eden Olisana soslar, sağlığı, gençliği ve güzelliği, damak tadından hiç taviz vermeyenler için bir arada sunuyor.

    “Bibersiz asla” diyenlere özel…

    Baharatların ve özellikle de biberin sağlığa
    ve hücre bozulmasına karşı direnç sağladığın
    ı gören araştırmacılar, yemeklerinizde
    biberden asla vazgeçmeyin diyorlar.
    Kurutma yöntemiyle tamamen doğal olarak
    hazırlanan Zini Prodotti Alimentari’nin
    yenilikçi baharatıları Su-Gò, sağlığına ve
    damak tadına aynı oranda düşkün olanlar
    için özel olarak hazırlanmış. Koruyucu veya renklendirici içermeyen bu ürün chili biberinden vazgeçemeyenler için ideal. Çünkü küçük ve tekrar kapanabilir ambalajıyla bu baharatı arkadaş ziyaretlerine hatta restorana gittiğinizde de yanınızda bulundurabilirsiniz. Ürünün her paketi bir ya da iki kişilik. Yani paylaşıp paylaşmamak size kalmış…

    Medya İletişimi ve Ayrıntılı Bilgi İçin

    pointistanbul İletişim Ajansı

    Pınar Taşkıran
    (212) 240 33 73 pinartaskiran@pointistanbul.com

  80. 90 Link Avcısı September 8, 2009 at 1252407738UTCC - 4 112009000000Tue, 08 Sep 2009 11:02:18 +000018

    Seçkin ve özenli bloğunuza Link Avcısı “Gül Grubu Yemek Blogları” arasında link vermiştir, selamlar.

  81. 91 Eren September 8, 2009 at 1252448355UTCC - 4 102009000000Tue, 08 Sep 2009 22:19:15 +000015

    vlla tarifler 10 numara benim siteyede beklerim siteatlat.com

  82. 92 ozlem September 14, 2009 at 1252945605UTCC - 4 042009000000Mon, 14 Sep 2009 16:26:45 +000045

    asya abla merhaba ben fransadan ozlem .uzun zamandir siteni takip edmiyordum.bu yaz hamilelik.dogum.derken biraz yorucu gecti 3agustosta dogum yaptim .hamileligimin son ayi cok zor gecti . dogum sonrasi bebegim ateslendi acile gittik dogum sirasinda bakteri kapmis bir 12 gunde hastanede onun basinda kaldim .cok yorucu stresli bir yazdi benim icin.suan saglikla buyuyor.allahasukur saglikli nur topu gibi bir oglusum daha oldu.iki oglan vardi bir oglan daha oldu..3cocuklu olmak baya zormus ve yorucuymus.suan1 ay 10 gunluk oldu zaman onlarin telasesiyle su gibi geciyor .tabi bu arada kendime zaman ayiramiyorum.sitede cok sey kacirmamisim ona seviniyorum.yeni tarifler super.hele o pastalar harika.zaman buldukca burdayim kaldigim yerden devamm.ablacim simdiden senin ve ailenin bayrami mubarek olsun hayirli bayramlar .firsat buldukca yorumlarimi yazarim.isinde basarilar allaha emanet ol.fransadan kucak dolusu sevgiler.

  83. 93 Gizem December 8, 2009 at 1260276509UTCC - 4 122009000000Tue, 08 Dec 2009 12:48:29 +000029

    Siteniz Cok Güzel çok Hosuma Gitti sizide Siteme davet Edeyim
    http://www.SohbetHizmeti.com Buyrun Gelin Beklerim

  84. 94 zehra sener December 13, 2009 at 1260694394UTCC - 4 082009000000Sun, 13 Dec 2009 08:53:14 +000014

    Herşey çok güzel görünüyor.Ellerine sağlık.Sevgilerrrrr.

  85. 95 sevinc December 16, 2009 at 1261002416UTCC - 4 102009000000Wed, 16 Dec 2009 22:26:56 +000056

    sıcak,hos,kalbe degen yazısmalar…tesekkür ederim

  86. 96 canan December 17, 2009 at 1261078917UTCC - 4 072009000000Thu, 17 Dec 2009 19:41:57 +000057

    merhaba. ya sizden bişey rica etcem benim için çok önemli benim yüzümde küçük bir yer yandı lazer tedavisi gördüm ama geçmedi canımı çok sıkıyor.bir bant varmış o geçiriyormuş.ben size kargo ve ilacın parasını göndersem gönderirmisiniz.lütfen bana cevap yazın ben msn de okunmamış mail açmasını bilmiyom msninize benim msn nimi eklesek öğle görüşsek olurmu.burdaki eczanelere hep sordum yok dediler.lütfen bana cevap yazın

  87. 99 Sesli Chat March 18, 2010 at 1268898522UTCC - 4 072010000000Thu, 18 Mar 2010 07:48:42 +000042

    Siteniz çok güzel olmuş Ellerinize saglık.Sizleride siteme beklerim… http://www.ozgurdunyam.com buyrun gein misaifirm olun ismim kenaN

  88. 100 çiçek March 18, 2010 at 1268918632UTCC - 4 012010000000Thu, 18 Mar 2010 13:23:52 +000052

    sitenizi ilk defa ziyaret ettim.eğer sakıncası yoksa sitenizde beğendiğim tarifleri defterime ekleyeceğim ama razı değilseniz eklemeyeceğim.tarifleriniz çok güzel görünüyor.ellerinize sağlık…

  89. 102 OZLEM -CANADA April 10, 2010 at 1270875647UTCC - 4 052010000000Sat, 10 Apr 2010 05:00:47 +000047

    HMMMMM NEFIS GORUNUYORLAR…

    ESKI DOSTUMLA COK GURUR DUYDUM AMA SASIRMADIM…AZMINE VE IRADENE HEP HAYRANIMDIR ZATEN…BECERIKLI ARKADASIM BENIM…YILLAR SONRA, YILLAR SUREN BIR ARKADASLIGA GERI DONMEK BENI COK HEMDE COK MUTLU ETTI..

  90. 103 Neriman April 20, 2010 at 1271766859UTCC - 4 122010000000Tue, 20 Apr 2010 12:34:19 +000019

    selam nasılsınız arkadaşlar acıktım benim mutfağım harika 🙂

  91. 106 sohbet June 14, 2010 at 1276540426UTCC - 4 062010000000Mon, 14 Jun 2010 18:33:46 +000046

    Merhabalar ben Yusuf Adana’da oturuyorum sitenizi sık sık ziyaret ediyorum gerçi az da olsa sizleri tanıyorum özellikle inegöl köftenin sayfasını arkadaşlarımada sürekli öneriyorum gerçi yorumlarınıda yapmışlar.Neyse 19 Yaşındayım Lise son sınıfa gidiyorum.Sitenizide çok seviyorum.Böyle bir hizmeti verdiğiniz için çok teşekkürler ederim.Aslında sitenizde üyelik var ise sık sık geldiğim için üye olmakta isterim üyeliğiniz aktif mi acaba ! wordpress bloğunuzuda biliyorum bu arada tekrardan teşekkürler emeğinize sonsuz saygı

  92. 107 danstudyo July 22, 2010 at 1279762658UTCC - 4 012010000000Thu, 22 Jul 2010 01:37:38 +000038

    Danstüdyo Levent’te ( Pilates, Modern dans, Jazz dans, Break dans, Klasik bale, Arjantin tango, Latin dansları, Street HipHop dansları ve stretcing dersleri verilmektedir)

    Yakın semtler arasında : Gültepe, Zincirli Kuyu, Etiler, Levent, 4.Levent, Beşiktaş, Mecidiyeköy, Gayrettepe bulunmaktadır.

    Adres: Talatpaşa Caddesi Bacadibi Durağı No:7 Kat:2 Deniz. Apt 1.Levent / İstanbul

    Telefon : 0212 270 74 27
    Mail : info@danstudyo.com

    http://www.dantudyo.com

  93. 108 alev sındır September 14, 2010 at 1284458808UTCC - 4 102010000000Tue, 14 Sep 2010 10:06:48 +000048

    merhabalar, geçen hafta bayram için eşimin ailesinin yanına kıbrısa gitmiştik. Eşimin halasına da bayram ziyaretinde bulunduk.Lokum yapmıştı evde… Çok beğendim ayrıca şaşırdım tabi evde lokum yapmak ilk defa gördüğüm duyduğum bişeydi çünkü. Bugün işe başladım. İşyerinden yazıyorum size, sitenizle az önce tanıştım. lokumu hala nasıl yaptı acaba diye düşünürken yani..başarılarınızın devamıı diliyorum. Ben ankarada çalışıyorum. İzmir den uzağım 2 yıldır. Bu yüzden izmirli birçok insanı burda göremek beni mutlu etti. herkese selamlar ve sevgiler. başarılarınızın devamını dilerim.

  94. 111 Sevinc December 15, 2010 at 1292425020UTCC - 4 022010000000Wed, 15 Dec 2010 14:57:00 +000000

    Salam.Sizi Azebaycandan ariyorum.Siteniz cok hosuma gitdi.Size basarilar diliyorum.

  95. 112 Emerita Ramez December 27, 2010 at 1293481833UTCC - 4 082010000000Mon, 27 Dec 2010 20:30:33 +000033

    You’re able to completely see your determination during the job you write. The earth wants way more keen novelists as if you what people may not be afraid to talk about the direction they believe. Always go after your current spirit..

  96. 115 watch weeds season 6 January 19, 2011 at 1295470005UTCC - 4 082011000000Wed, 19 Jan 2011 20:46:45 +000045

    I found this page through Facebook (one of my friends posted it). After reading it, I of course clicked “Like” and also shared it myseld. More power to you.

  97. 116 Dans Kursu Danstudyo April 6, 2011 at 1302132741UTCC - 4 112011000000Wed, 06 Apr 2011 23:32:21 +000021

    bence siz yemek adına tv programı düzenlemelisiniz bakış açınız ve araştırmacı kişiliğinize hayran kaldım

  98. 117 gül May 3, 2011 at 1304458852UTCC - 4 092011000000Tue, 03 May 2011 21:40:52 +000052

    merhaba asya hanım kızımın adıda asya adınız gibi sitenizde çok güzel bende beklerim.

  99. 118 sevim çalışkan November 18, 2011 at 1321634928UTCC - 4 042011000000Fri, 18 Nov 2011 16:48:48 +000048

    Sizinle haberleşmek istiyorum ama mail adresinizi bilmiyorum.Bazı tarifler hakkında bilgi almak istiyorum.Lütfen beni haberdar edin
    adresinizi verirseniz çok sevinirim,İyi günler…

  100. 120 Fatma balta November 20, 2011 at 1321821771UTCC - 4 082011000000Sun, 20 Nov 2011 20:42:51 +000051

    Mrblar kusura bakmayin yogunluktan tesekkur edemedim size kinamiz vardi arkadasimin noun icon hazirlik yapiyordum isallah haberleselim

  101. 121 Sesli Sohbet February 24, 2012 at 1330049193UTCC - 4 022012000000Fri, 24 Feb 2012 02:06:33 +000033

    siteniz çok güzel olmuş. zaten görünen oki ilgide yoğun başarılarınızın devamını dilerim. http://www.voicesohbet.net/ buda benim sitem sizde buyrun.

  102. 122 ELIF KARAMAN March 29, 2012 at 1333062362UTCC - 4 112012000000Thu, 29 Mar 2012 23:06:02 +000002

    merhaba asya hanim (isminizin yazdigi bir yer bulamadim galiba asya).
    ben elif. ben de Los angeles ta yasiyorum.bir ara ben de sizin gibi peynir yapmaya falan tesebbus ettim, sirkeden ama..guzel de oldu ama artik 2 bebegim oldugu icin cok ugrasamiyorum.
    sitenizi inceleme firsati buldum. cok ilgimi cekti. ne kadar guzel seyler yaptirmis size Allah. ellerinize saglik.
    asya hanim ben de internette buldugum guzel tarifleri not aliyordum kagiida (eski usul) esim internette blog acip orada saklamami onerdi. kaybolma ihtimali daha az dedi.
    eger musade ederseniz sizin tariflerinizden de kaydedebilir miyim?
    size mutfakta kolay gelsin. ailenizle saglikli bir omur dilerim

  103. 123 dans December 19, 2012 at 1355913644UTCC - 4 102012000000Wed, 19 Dec 2012 10:40:44 +000044

    Çok şirin bir blogunuz var. Çalışmalarınızda başarılar.

  104. 124 Latife September 24, 2014 at 1411583759UTCC - 4 062014000000Wed, 24 Sep 2014 18:35:59 +000059

    Merhaba Aysa,
    Internetten safani buldum. Tarifler cok güzel. Ben oglumun dogum 18 dogum gününü kutliyacagim ve senin yardimina ihtiyacim var. 70 kisilik misafirlerimiz olacak ve yemekleri kendim yapayim diyorum. Tatli haric bana 70 kisi icin ne kadar malzeme kullandigini yazarsan cok sevinirim. Simdiden cok tesekür ederim ve basarilar dilerim

  105. 125 sesli sohbet November 14, 2014 at 1415928552UTCC - 4 012014000000Fri, 14 Nov 2014 01:29:12 +000012

    Merhaba sayfanızı yeni keşfettim bir cok insanı bir arada bulusturmanız cok guzel bişey basarılarınızın devamını dileriz insallah


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Benim mutfagim da 2005-2010 içinde yayınlanan bütün fotoğrafların, grafiklerin ve yazıların hakları saklıdır. Tamamen, kısmen veya değiştirilerek dahi olsa, izinsiz ve kaynak gösterilmeden, hiçbir yazılı ve dijital medyada yayınlanamaz, çoğaltılamaz ve dağıtılamaz. irtibatlariniz icin asya1969@hotmail.com
ilove-your-blog

Benim mutfagim

Sitemde

  • 3,157,599 Hits

Neler var

Archives

En iyiler

sitemde kackisi var?

Top Clicks

August 2017
M T W T F S S
« Sep    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

PETITCHEF

Yemek tarifleri

%d bloggers like this: