Ispanakli tepsi cogregi

Harika bir tarif cok basit cok basit bundan sonra ilki once tariflerimin basinda gelecek bir tarif bu tarifi bursadan muzaffer abla yani muzos  ablamiz  yolladi ve biz uyguladik super bir tarif denemenizi tavsiye ederim..

Malzemlerimiz.

1/2 kilo ispanak

1 paket  eritilmis margarin..

4 su bardagi un

5 yumurta

1 su bardagi kasar peyniri

1 paket kabartma tozu

tuz ve kara biber

Yapilisi 

Buyuk ce bir kasenin icersine yumurtalari kiriyoruz unu,eritilmis margarini kabartma tozunu ince kiyilmis ispanaklari

 herseyi koyduktan sonra eliniz ile biraz karistiyorsunuz yaglanmis tepsiye bu karisimi dokuyorsunuz onceden isitilmis firina  koyup uzerine kasar peynirlerini doktukten sonra 25-30 dakika pisiriyorsunuz sicak ile  kesip servis ediyorsunuz cayin yaninda harika oluyor valla deneyin hic pisman olmuyacaksiniz..

22 Responses to “Ispanakli tepsi cogregi”


  1. 1 almula May 25, 2007 at 1180130143GMT+0100C - 4 102007000000Fri, 25 May 2007 22:55:43 +010043

    Ellerine sağlık çok güzel görünüyor bende bu tür sebzeli tuzlulara bayılırım afiyetler olsun sevgilerimle….

  2. 2 Feyhan Sonmez May 30, 2007 at 1180516134GMT+0100C - 4 102007000000Wed, 30 May 2007 10:08:54 +010054

    Sevgili Asya,

    Bu tarifini deneyeceğim. Severim böyle tarifleri.
    Acaba bunun kiymalisi da olur mu?.

    Selamlar

  3. 3 asyayusof May 31, 2007 at 1180637108GMT+0100C - 4 072007000000Thu, 31 May 2007 19:45:08 +010008

    Bu arada belirte yim ben 21 yildir kanada yasiyorum lutfen bukadar musadedin
    bu kadarina sukur..
    bu mesaj emel hanim icindi.. bana yolladigi bir mesaji silmek zorunda kaldim daha fazla burada
    tutmaya gerek duymadim..

  4. 4 suzan May 31, 2007 at 1180637785GMT+0100C - 4 072007000000Thu, 31 May 2007 19:56:25 +010025

    Asya’cim her zaman derim meyva veren agac taslanir canim 😉
    ellerine saglik guzel paylasimlarin icin kisitli olan vaktini cocuklarindan ailenden calip bizlerle paylastigin icin ben sahsen mutesekkirim daha iyisini yapabilen varsa alkislariz sadece bir itirazimiz yok …

  5. 5 asyayusof May 31, 2007 at 1180641558GMT+0100C - 4 082007000000Thu, 31 May 2007 20:59:18 +010018

    suzancigim tesekur ediyorum hic onemi yok yilmiyacagim yildirmiyacaklar istedikleri kadar yazdiklarimi beyenmesinler ben yazmaya devam edecegim gelip okumasinlar efendim

    ben bu siteyi daha cok bir miras icin yaptim bir kizim var kizimin yarinlari var belki isine yarar ben bu dunyadan gocup gittikten sonra eyer sitem yerinde durursa belki yazdiklarimi gelir okur diye yaptim dahada guncellestirir diye

    gerci onada kusur bulurya yavrum onunda turkcesi kit ne yapalim gerci ikiyil turkiyede okutmaya calistik ama iki yil yeterli gelicekmi bukadar suclamalara orasini allah bilir …

  6. 6 asyayusof May 31, 2007 at 1180641636GMT+0100C - 4 092007000000Thu, 31 May 2007 21:00:36 +010036

    haa bu arada hatirlatma yapmamda gerek var benim kullandigim klavyede usa klavyesi turkce klavyede deyil..

  7. 7 berivan June 1, 2007 at 1180726106GMT+0100C - 4 082007000000Fri, 01 Jun 2007 20:28:26 +010026

    hayatım yarın ki davetlilerime bu çöreğini yaptım. Umarım seninki kadar lezzetli olur. fırından yeni çıkardım:) sıcacık. yanlız ben kaşar peyni ryerine evdki lor peyniri harcın içine ilave ettim. üstüne hiç birşey koymadım….

    inşallah seninki kadar güzel olur.

  8. 8 berivan June 2, 2007 at 1180768702GMT+0100C - 4 082007000000Sat, 02 Jun 2007 08:18:22 +010022

    Günaydın Asya’cığım. Gece pişirmiştim çöreği. önce bu harçtan nasıl çörek olacak diye endişe ederek fırına sürdüm..
    Fakat benim yapmış olduğum senin ki kadar başarılı olmadı malesef. daha ince kaldı neden acaba ? keşke 2 paket kabartma tozu kullansaymışım dedim kendime. Aslında ben hep 2 kabartma tozu koyarım yaptığım her şeye. kendimi garantiye almak adına. Senin tarife koymadım 2 tane. belki fazla gelir diye. Ama olsun lezzeti süpe roldu. Ben beğendim. Beğenmeyen yemesin 😉

  9. 9 asyayusof June 2, 2007 at 1180793771GMT+0100C - 4 032007000000Sat, 02 Jun 2007 15:16:11 +010011

    Berivan cok uzuldum acaba tepsinmi cok buyuk geldi?
    benim cam tepsime yaptigim zaman orta boy olaninin kulaniyorum
    ama aleminyon olninda en kucuk boy olan tepsimi kulnuyorum birdaha ki sefere umarim basarili olursun sakin yilma bir kere kotu cikti diye birakma pesini ben cokk boyle denemelerde cope attigim borekler kekler oldu..sonunda tutturana kadar

  10. 10 dreamer June 10, 2007 at 1181430835GMT+0100C - 4 122007000000Sun, 10 Jun 2007 00:13:55 +010055

    Bu çörek çok güzel oldu hem yapılışı da çok kolay.Ama ben biraz yağını,ununu azaltarak yaptım .Üzerine de kaşar peynir koymadım.Onun için üzeri soluk kaldı böyle kek gibi de kabarmadı.
    Sizin tarifinizi birebir uygulayanlar mutlaka aynı sonucu alacaklardır diye düşünüyorum.
    Çok lezzetli ve güzel bir tarif.Blogda paylaştığınız için teşekkürler,
    Elif

  11. 11 Defne June 18, 2007 at 1182176323GMT+0100C - 4 032007000000Mon, 18 Jun 2007 15:18:43 +010043

    Merhaba Asya,
    Geçen hafta tarifini buldum ve bu hafta sonu yaptım. Fakat margarin olduğundan dolayı biraz çekindim, onun yerine sıvı yağı kullandım ve unu daha az koydum. Yanı mücver gibi bir şey oldu ama çok lezzetliydi.Bir davetiye için ama kesinlikle tam yazdığın tarifini uygulayacağım ( sıvı yağ ile ama ), çok güzel görünüyor. ellerine sağlık

  12. 12 Yasemin October 7, 2007 at 1191768609GMT+0100C - 4 032007000000Sun, 07 Oct 2007 15:50:09 +010009

    merhaba asya,
    adim yasemin, almanyada yasiyorum, sitendeki tariflere ve resimlere bayiliyorum. ellerine saglik! ispanakli cöregi yapmak istiyorum carsambagünü, fakat bi paket margarin kac gram oldugunu cözemedim. margarin yerine siviyag kullananbilirmiyim acaba? lütfen kac gram margarin kullandigini yazarmisin?
    simdiden cok tesekkür ederim
    yasemin

  13. 13 asyayusof October 7, 2007 at 1191776919GMT+0100C - 4 062007000000Sun, 07 Oct 2007 18:08:39 +010039

    Yasemin slm bir paket margarin 250 grm oluyor sivi yag ile cok civik oluyor denedim ayni tadi bulamadim bence margarin kullan turkiyedeki rama, sana yaglari gibi ayni paket seklindekinlerden almanyada biliyorum cok cesit vardir mumkunse tuzsuz olanini sec..

  14. 14 pınar January 25, 2008 at 1201254723GMT+0100C - 4 102008000000Fri, 25 Jan 2008 10:52:03 +010003

    selam..ben margarin yerine sıvıyağ kullandım inşallah güzel olur..şimdi attım fırına 🙂

  15. 16 pınar January 25, 2008 at 1201258128GMT+0100C - 4 112008000000Fri, 25 Jan 2008 11:48:48 +010048

    ara ara yazıyorum ama benimki çok yeşil oldu..sizin resimlerdeki gibi değil..hamurda yeşil…bi de kuru geldi bana bayağı tadı :(..

  16. 17 asyayusof January 25, 2008 at 1201286035GMT+0100C - 4 072008000000Fri, 25 Jan 2008 19:33:55 +010055

    pinar aslinda tadi harika oluyoracaba sivi yagdan oturumu oyle oldu? normalde bir kac kere yaptim burada arkadaslarimda yapti kimsede bir sorun cikmadi..

  17. 18 ayten January 26, 2008 at 1201315705GMT+0100C - 4 032008000000Sat, 26 Jan 2008 03:48:25 +010025

    Asyacim bende ispanakli tepsi coregini yaptim harika oldu canim.Misafirlerim cok beyendiler.Harikasin Asyacim denedigim butun tariflerin cok guzel oluyor.Sana AUSTRALIA’dan kocaman sevgilerimi yolluyor ve opuyorum seni.
    ATEN

  18. 19 fatima January 2, 2012 at 1325471370GMT+0100C - 4 032012000000Mon, 02 Jan 2012 03:29:30 +010030

    biraz once yaptim gercekten cok guzel oldu. ellerinize saglik

  19. 20 ADA DORA May 24, 2012 at 1337848240GMT+0100C - 4 092012000000Thu, 24 May 2012 09:30:40 +010040

    ben yapmadım ama görüntüsünden revani ye benzettim inşallah çok güzeldir

  20. 21 ADA DORA May 24, 2012 at 1337848584GMT+0100C - 4 092012000000Thu, 24 May 2012 09:36:24 +010024

    TELEVİZYONLARI AÇTINIZ MI? İNCİRLİ DOLMA YAPILIYO İNCİRLİ DOLMANIN TARİFİ BENDE VAR.TARİF İSTEYENLER YASSIN.!!!

  21. 22 gulten.1962@hotmail.com August 17, 2012 at 1345206010GMT+0100C - 4 012012000000Fri, 17 Aug 2012 13:20:10 +010010

    HER ŞEYİNİZLE HARİKASINIZ ELLERİNİZE SAĞLIK FAKAT BİR YEMEK TARİFİNDE YANİ TAVUKLU OLANI ALÜMİNYUM FOLYO SERMİSSİNİZ TEPSİNİZE ÇOK ZARARLI


Leave a comment




Benim mutfagim da 2005-2010 içinde yayınlanan bütün fotoğrafların, grafiklerin ve yazıların hakları saklıdır. Tamamen, kısmen veya değiştirilerek dahi olsa, izinsiz ve kaynak gösterilmeden, hiçbir yazılı ve dijital medyada yayınlanamaz, çoğaltılamaz ve dağıtılamaz. irtibatlariniz icin asya1969@hotmail.com
ilove-your-blog

Benim mutfagim

Sitemde

  • 3,166,921 Hits

Neler var

Archives

sitemde kackisi var?

Top Clicks

  • None
May 2007
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

PETITCHEF

Yemek tarifleri