Acili ve Bol Baharatli Tavuk

Bol acili hindistan nin meshur baharatlari ile hazirladigim tavuk

Malzemeler

1-kiloya yakin tavuk

3 tane domates kabuklari soyulmus

2 dis  sarmisak

1 bas kuru sogan

1 kasik yogurd

tuz karabiber.

1 yemek kasigi acili biber  salcasi

ve  hindistanin bol acili baharatlarindan..

Yapilisi..

Tavanin icersine tavuklari  alip icersine biraz yag koyduktan sonra onlu ve arkali kizartin.

Biber salacasini,yogurd,hindistan baharatlarini,dovulmus sarmisagi,kucuk kucuk dogranmis  domatesleri,kucuk kucuk dogradiginiz  sogani  hepsini bir su bardagi  su ile karistirip  tavuklarin uzerine  dokun ve agir  ateste tavuklarinizi pisirin

yanindan pilav yada makarna ile servis  edebilirsiniz  afiyet olsun..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Benim mutfagim da 2005-2010 içinde yayınlanan bütün fotoğrafların, grafiklerin ve yazıların hakları saklıdır. Tamamen, kısmen veya değiştirilerek dahi olsa, izinsiz ve kaynak gösterilmeden, hiçbir yazılı ve dijital medyada yayınlanamaz, çoğaltılamaz ve dağıtılamaz. irtibatlariniz icin asya1969@hotmail.com
ilove-your-blog

Benim mutfagim

sicak corba

nohut corbasi

DSC05239

pasta2

kizartma

More Photos

Sitemde

  • 3,156,939 Hits

Neler var

Archives

sitemde kackisi var?

Top Clicks

  • None
December 2010
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

PETITCHEF

Yemek tarifleri

%d bloggers like this: