Peynirli hamur kizartma(diyer adi pisi)

hamur kizartma by you.

Buguzel pisileri gunay ablanin evinde yedim kendisi ekmek hamuru yapmis  daima  kendi ekmegini evde hazirlar ve pisirir  ekmek hamurundan biraz artinca  oda boyle yapip kizartti

yanliz  soyle tam bir malzeme  tarifim yok  baya  sivi bir hamur  dan    ekmek  hamurundan biraz  eline kucuk bezeler alip icerisne  beyaz peynir  koyup kizarttik..

ben size kendi  kararimca benim evde kendim hazirladim bir hamur tarifi vericem umarim uygular siniz banada haber verip bildirirsiniz nasil oldugunu

Malzemelerim

2  su bardagi un

1 yemek kasigi kuru maya

bir tutamtuz ve cok az sivi yag

aldigi kadar  su

Yapilisi 

unu derince bir kase icersine  alintuzuve mayayi ileva edip sivi yag ve su ile yumusak bir hamur elde edin

2 saat oda sicakliginda bekletin  kucuk bezeler  alip icersine peynir koyup onlu arkali hamuru kizarttin  afiyet olsun..

Advertisements

4 Responses to “Peynirli hamur kizartma(diyer adi pisi)”


  1. 1 yetur(yeşim) February 22, 2009 at 1235283183UTCC - 4 062009000000Sun, 22 Feb 2009 06:13:03 +000003

    bu kadar nefis bir lezzete neden yorum gelmemiş. hiç anlamadım.asyacım eline yüreğine sağlık hemşerim.bloğun ve tüm tariflerin senin gibi harika.zaten 2 yıldır ara ara siteni takip ediyordum.özelliklede mutfağına bayılıyorum.pişileri mutlaka deneyeceğim. öptüm.kanadaya izmirden kucak dolusu sevgiler….

  2. 2 OZLEM February 22, 2009 at 1235314034UTCC - 4 022009000000Sun, 22 Feb 2009 14:47:14 +000014

    merhaba asya abla.uzun zamandir yazamiyorum.ama takip ediyorum.hamileligimden dolayi biraz rahatsizliklar yasiyorum.tarifler cok guzel.bizde fasfas deniliyor ici bos yada dolu oluyor tarifi yazarsan sevinirim .seninkilerde super gorunuyor.biz yogurt karbonat tuz ve aldigi kadar unla oluyor.senin tarifi merak ettim bekliyorum.ellerine yuregine saglik.sevgiler fransadan

  3. 3 ----HAYATCEMRESİ---- February 23, 2009 at 1235384859UTCC - 4 102009000000Mon, 23 Feb 2009 10:27:39 +000039

    pişiyi bende yaparım,hamurunu gayet sert yoğururum ve merdaneyle açıp,içli veya sade olarak kızartırım,sizinki sanki krep şeklinde yapılmış bir pişi gibi görünüyor,elinize sağlık.

  4. 4 Gurme June 12, 2009 at 1244805697UTCC - 4 112009000000Fri, 12 Jun 2009 11:21:37 +000037

    süper bir lezzet, tavsiyem tulum kırığı ile yapın pul biber koyun içine aynı zamanda çok az domates ve yeşil biber de ilave edin.. İşte o zaman dadından yenmiyor.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Benim mutfagim da 2005-2010 içinde yayınlanan bütün fotoğrafların, grafiklerin ve yazıların hakları saklıdır. Tamamen, kısmen veya değiştirilerek dahi olsa, izinsiz ve kaynak gösterilmeden, hiçbir yazılı ve dijital medyada yayınlanamaz, çoğaltılamaz ve dağıtılamaz. irtibatlariniz icin asya1969@hotmail.com
ilove-your-blog

Benim mutfagim

Sitemde

  • 3,158,163 Hits

Neler var

Archives

sitemde kackisi var?

Top Clicks

  • None
February 2009
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

PETITCHEF

Yemek tarifleri

%d bloggers like this: