Frambuazli rulo pasta

frambuazli rulo pasta by you.

Tarifimizi yaparken pandispanyasini eski yaptigim muzlu rulo tarifinden aldim tek fark icersindeki krema ..

Malzemeler

yukardaki adresten aldigim pandispanya..

krema si icin gerekli malzemeler

2 su bardagi sut

2 yemek kasigi un

3 yemek kasigi nisasta

1 paket vanilya

2 yumurta

1.1/2  su bardaqgi seker

1 su bardagi pismisve sogutulmus  franbuaz

Yapilisi..

Pandispanya hamurunu aynen tarifteki gibi uyguladim ve altinda bir mutfak bezi ile  rulo yaptim

icersine iki su bardagi sut, un ,nisajta, seker,vanilya ve yumurtalardan krema hazirladim biraz bekledim hem kremam sogusun  hemde pandispanyam soguduktan sonra once frambuazlarini

 icersine surdum ve keramayi koydum rulo yaptim uzerinede doktum ve  buzdolabinda yer olmadigi icin bende herkez gibi disarda  sogutmaya basladim ee kanadanin sifir aldindaki 21 derecesinde 5 dakika bile almadi sogumasi 🙂 daha sonra uzerine hindistan cevizi koyup misafirlerime  servise  cikarttim..

Advertisements

3 Responses to “Frambuazli rulo pasta”


  1. 1 papatya February 11, 2009 at 1234367219UTCC - 4 032009000000Wed, 11 Feb 2009 15:46:59 +000059

    Bu ne nefis bir görüntü öyle:) Ellerine sağlık canım.

    Temayla ilgili soruna tam cevap veremiycem çünkü K2-lite ne demek bilmiyorum 🙂
    Ama bundan önce kullandığım temada çıkıyordu yemekosfer. Bileşenlerden metin ekle dediğim zaman istediğim kodu ekleyebiliyorum. Hangi tema olursa olsun bi sorun yaşamadım.

    Dediklerini bilen bi arkadaşıma sorucam,cevap aldığımda yazarım sana

  2. 2 gonca yanut February 19, 2009 at 1235071320UTCC - 4 072009000000Thu, 19 Feb 2009 19:22:00 +000000

    Frambuaz ve rulo pasta.Zaten frambuazla yapılan her şey şahane oluyor.En kısa zamanda denenecekler arasında.Elinize sağlık.

  3. 3 meriç October 14, 2010 at 1287085813UTCC - 4 072010000000Thu, 14 Oct 2010 19:50:13 +000013

    merhaba,
    tarifinizi az önce uyguladım.

    öncelikle dikkatimi çeken kremanın miktarı ve sizin resminizdeki yapısındna daha yoğun ve daha sarı bir krema olamsı oldu.
    üstelik 2 yerine 3’e yakın bardak süt koyduğum halde. ve acaba 2 yumurta fazla gelmiş olmalı rengibi böyle sararttığına göre, sizinki neden sararmadı anlamadım.

    sonra keşke frambuaz sosu tam olarak nasıl hazırlamamız geektiğini daha ayrıntılı yazsaydınız, tatsız oldu gibi ama kremanın şeker miktarı çok fazla olduğundan birbirini tolere edeceğini düşünüyorum.

    şu anda soğutma aşamasındayım, bakalım nasıl bir görüntü çıkacak. tat kısmı ise yarın akşama belli olacak :))


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Benim mutfagim da 2005-2010 içinde yayınlanan bütün fotoğrafların, grafiklerin ve yazıların hakları saklıdır. Tamamen, kısmen veya değiştirilerek dahi olsa, izinsiz ve kaynak gösterilmeden, hiçbir yazılı ve dijital medyada yayınlanamaz, çoğaltılamaz ve dağıtılamaz. irtibatlariniz icin asya1969@hotmail.com
ilove-your-blog

Benim mutfagim

Sitemde

  • 3,158,082 Hits

Neler var

Archives

sitemde kackisi var?

Top Clicks

  • None
February 2009
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

PETITCHEF

Yemek tarifleri

%d bloggers like this: