Guvec kus basi dana ve sehriyeli pilav

dana guvec

Malzemeler

1 kilo kus basi dogranmis dana  eti

1 kilo domates kabuklari soyulmus ve kus basi dogranmis

3 buyuk  sogan

3 dis sarmisak

3 yemek kasigi salca

1/2 cay bardagi sivi yag

1 cay bardagi sebze garnutur(onceden haslanmis)

tuz ,kara biber ve kimyon

Yapilisi

Et ve domatesleri kucuk kucuk dogradiktan sonra soganlarda ayni sekilde kesildikten sonra hepsini cigden

guvece koyup uzerine  ortucek kadar  su koyup salcasini baharatlarini yagini ileve ettikten sonra 2 bucuk saat firinda  normal ayarda pisirelim pistikten sonra icersine onceden haslanjmis sebze garniturlerini de koyalim yaninda pilav ile servise alalim  afiyet olsun..

Advertisements

1 Response to “Guvec kus basi dana ve sehriyeli pilav”


  1. 1 fatma January 23, 2009 at 1232724465UTCC - 4 032009000000Fri, 23 Jan 2009 15:27:45 +000045

    ellerineze sağlık süper görüntü eminim lezzetide süperdir


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Benim mutfagim da 2005-2010 içinde yayınlanan bütün fotoğrafların, grafiklerin ve yazıların hakları saklıdır. Tamamen, kısmen veya değiştirilerek dahi olsa, izinsiz ve kaynak gösterilmeden, hiçbir yazılı ve dijital medyada yayınlanamaz, çoğaltılamaz ve dağıtılamaz. irtibatlariniz icin asya1969@hotmail.com
ilove-your-blog

Benim mutfagim

Sitemde

  • 3,157,877 Hits

Neler var

Archives

sitemde kackisi var?

Top Clicks

January 2009
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

PETITCHEF

Yemek tarifleri

%d bloggers like this: