Patlican kozlemesi

 

malzemelerim 

4 tane buyuk  patlican

4 dis sarmisak

1/2 kilo yogurt

1 cay kasigi kirmizi toz biber

1 yemek kasigi zeytin yagi

Yapilisi

patlicanlarimi bbq nun ustunde guzelcene kozluyorum( yada furununuzda  yapabilirsiniz tepsiye koyupta)

daha sonra kabuklarini ayiriyorum ve catal ile  yada mutfak robotu ile guzelcene eziyorum arziya gore  nasil ezmekisterseniz  daha sonra yogurtlu sarmisagi ustune dokup biraz kirmizi toz biberi zeytin yaginda  kizdirip susluyorum afiyet olsun..

Advertisements

0 Responses to “Patlican kozlemesi”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Benim mutfagim da 2005-2010 içinde yayınlanan bütün fotoğrafların, grafiklerin ve yazıların hakları saklıdır. Tamamen, kısmen veya değiştirilerek dahi olsa, izinsiz ve kaynak gösterilmeden, hiçbir yazılı ve dijital medyada yayınlanamaz, çoğaltılamaz ve dağıtılamaz. irtibatlariniz icin asya1969@hotmail.com
ilove-your-blog

Benim mutfagim

sicak corba

nohut corbasi

DSC05239

pasta2

kizartma

More Photos

Sitemde

  • 3,156,939 Hits

Neler var

Archives

sitemde kackisi var?

Top Clicks

  • None
September 2005
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

PETITCHEF

Yemek tarifleri

%d bloggers like this: